View Single Post
Staro 03.11.2010., 10:31   #146
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor Clifton Pregled postova
30tak sati? majko issova i RPGu takvom. u zlatno doba bi nakon toliko vremena imao jedva ime, frtalj levela, gaće i tri krajcara u džepu. eventualno hrđavu vilicu za (pokušati) obraniti se.

sad 30ak sati i igra gotova. na hard levelu. jeo te život i igre.
Citiraj:
Autor Garro Pregled postova
Inače, igram FNV 34 sata i još nisam ni ušao u New Vegas, zabavljam se sa side questovima. Tako da da, može se završiti za 30 sati igra, ali se hrpa sadržaja propusti. FNV je jednostavno OGROMAN!
Ja sam stvarno obisa gomilu lokacija / usa ili lockpick na svaka vrata / probudija sve koji spavaju u nadi da dobijem dodatni quest iz razgovora (speech/inteligence/medicine/science perkovi su bili na 90% - kako bi eventualno otvorilo dodatni dijalog za quest, reputation na Messiah, sa svim frakcijama na neutral do pred kraj kad se morate odluciti), agility na max i putovao lagano (ispod 100kg opreme) s holstanim oruzjem, te koristio fast travel opciju ali:

1. razgovore likova nisam bas pratija vec samo isklika brzo sve opcije ko manijak

2. cijela igra je run & gun (osim par misija/ili par lokacija na kojoj je hrpetina zayebanih neprijatelja), pogotovo posli kad dodju dobra oruzja/armor/kompanjoni

3. gameplay prakticki isti ko u Fallout3 (dakle nije mi tribalo nikakvo navikavanje ni proucavanje statistike / informacija u meniju / pip boyu / upgrejdanju..)

4. kod build lika sam isa na max agility (max kretanje i VATS poeni) i max gun, dakle sve podredjeno dalekometnom oruzju, dok sam s onim hack&slash oruzjem bio jad kao i s skillovima tipa strength/unarmed/luck i povremeno bjezao na neku stijenu/stroj/krov da me ne zatuku (dakle prvo zauzimanje dobre pozicije i onda kisa metaka)

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline   Reply With Quote