Citiraj:
Autor Clifton
30tak sati? majko issova i RPGu takvom. u zlatno doba bi nakon toliko vremena imao jedva ime, frtalj levela, gaće i tri krajcara u džepu. eventualno hrđavu vilicu za (pokušati) obraniti se.
sad 30ak sati i igra gotova. na hard levelu. jeo te život i igre.
|
Citiraj:
Autor Garro
Inače, igram FNV 34 sata i još nisam ni ušao u New Vegas, zabavljam se sa side questovima. Tako da da, može se završiti za 30 sati igra, ali se hrpa sadržaja propusti. FNV je jednostavno OGROMAN! 
|
Ja sam stvarno obisa gomilu lokacija / usa ili lockpick na svaka vrata / probudija sve koji spavaju u nadi da dobijem dodatni quest iz razgovora (speech/inteligence/medicine/science perkovi su bili na 90% - kako bi eventualno otvorilo dodatni dijalog za quest, reputation na Messiah, sa svim frakcijama na neutral do pred kraj kad se morate odluciti), agility na max i putovao lagano (ispod 100kg opreme) s holstanim oruzjem, te koristio fast travel opciju ali:
1. razgovore likova nisam bas pratija vec samo isklika brzo sve opcije ko manijak
2. cijela igra je run & gun (osim par misija/ili par lokacija na kojoj je hrpetina zayebanih neprijatelja), pogotovo posli kad dodju dobra oruzja/armor/kompanjoni
3. gameplay prakticki isti ko u Fallout3 (dakle nije mi tribalo nikakvo navikavanje ni proucavanje statistike / informacija u meniju / pip boyu / upgrejdanju..)
4. kod build lika sam isa na max agility (max kretanje i VATS poeni) i max gun, dakle sve podredjeno dalekometnom oruzju, dok sam s onim hack&slash oruzjem bio jad kao i s skillovima tipa strength/unarmed/luck i povremeno bjezao na neku stijenu/stroj/krov da me ne zatuku

(dakle prvo zauzimanje dobre pozicije i onda kisa metaka)