Evo da i ja napisem koju...
Ima vec dosta dugo kad sam kupio mis, prvi model je imao one male nozice, dakle starija verzija... nakon nekog vremena, brzo se izlizao logo, i pocela stekat ona tipkica na samom vrhu, bas ju je fest trebalo stiskat da primi... + ono zujanje koje se spomenulo vec, no ja bi rekao da je bilo glasnije nego inace... ja odnio na servis, dobio drugi, nesto tisi ovaj put... i opet nakon nekog vremena nosim na servis, jer oopet ode ona tipkica odozgora :S i treci put dobijem najnoviju verziju, sa tim vecim nozicama, jedino sto bi primjetio da je sadlogo kvalitetnije obojan, jer se nakon ajmo reci 4x duzeg koristenja tek sad poceo sitno izlizavati na samom rubu...
Mis radi sve ok, samo kotacic zapinje dok je mis hladan :/ ono vrti vrti, pa zapne, pa vrti vrti pa zapne, jedva ga okrenes... ergonomija je osobna stvar, no meni i nije neko savrsenstvo, rekao bi da mi je bolje lezala prastara serija iFeel mouseman...a pasala bi mi i veca tezina ... sljedeca stvar ta hvaljena preciznost... hmm koja god podloga da je u igri, kad vucem mis po dijagonali, on ne pravi savrsenu liniju, vec poskakuje, kak da kazem ide "kockasto" driveri su zadnji koji su se dali skinuti, winsi su 7 32bit.... cak bi se usudio reci da mis ugladjenije radi na XP-u :/