View Single Post
Staro 02.11.2010., 22:44   #614
Computer_Modder
Premium
Moj komp

Computer_Modder's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
jako tesko je okrenuti broj, jer je nazvati kucni broj jako skupo, pogotovo kad puknes za 1366 komplet pare......... uglavnom da ne serem vise, zovi samo zovi:
...
Nije nimalo tesko, pogotovo zbog toga sto imam vip komplet 600 tarifu pa mi nije problem. Stovise, danas sam iznazivao ADM 4 puta (rezervacija, provjera raspolozivosti), razgovarao jos s eSysom, Feniksom, Protisom, Linksom, h2 itd. Na kraju sam se vratio u ADM i nabavio sve sto mi je potrebno (jos je ostala samo grafa, hdd, ssd i 6×3gb ram, to cu sljedeci tjedan).

Citiraj:
Autor borny Pregled postova
Ne pitaj isto dvaput.
Doink je dobro rekao, ništa ne diraj! To je valjda datum primitka tog artikla na njihovo skladište ili dućan. I što ti smeta za 1x2cm naljepnica?

Šti se tiče esysa, zovi njih direktno. Makar, brijem da će tražit da doneseš ploču

EDIT: Burko je bio brži
Bio sam u eSys servisu i usput pitao u maloprodaji da li mogu naruciti Corsair H70.
Naljepnica nije vazna jer oni taj artikl imaju u svojoj bazi i garancija je ostvariva bez te naljepnice direktno kod eSysa uz predocenje racuna.

Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Danas sam poslo na mail upit dal imaju Asrock 880g extreme3 i dobio odgovor da ce biti poslje 5 i dodjem tam oko pola 7 i nema MBO. Kaze dobili 2 i prodali ih. Pitamdal mogu platit danas pa da sutra sam poberem kaze da se ne moze, jel mogu rezervirat ne mogu. Pa sam dobio odgovor da ce biti ponovo sutra poslje 5. Kupujem tam jos od kada su se stvari iz garaze vadile i do sada nije bilo nikakvih negativnih iskustva. Do sada je bilo sve 5 i sa garancijom i sa komponentama i uslugom
Ma da nisi ti slucajno bio prije mene na redu, oko pola 7?
Computer_Modder je offline   Reply With Quote