Citiraj:
Autor Drug Brko
Hm... nevjerovatna stvar. nakon 3. sezone koju sam odradio u McLarenu, mislio sam da će mi produžit ugovor. sve sam odradio, rekao sam da želim ostati, momčad je bila THRILLED i sa mojim performansom i sa mojim handlanjem sa novinarima, a ne ponudiše mi ugovor novi. i na kraju sam završio u Mercedesu, uz Schumachera, kao vozač br. 2 od kojeg se očekuje 3. mjesto na kraju sezone... ne kužim... koja debilana.
|
Vidiš, već davno san ja rekao da im je sjeban sistem ugovora...vajda i to poboljšaju u patchu, jer kad ti tako upropaste karijeru sama igrivost dolazi u pitanje...
Inače sad san vozio skroz kišnu utrku prvi put, jer u mom slučaju bi obično kiša počela u sred utrka, nikad kišne utrke izuzev VN Britanije koju san se razbio odma

Uglavnom htio sam reć da mi nije jasno kako vi s kišnim gumama dođete do kraja tek tako?

Ne znam jel ja agresivno vozim il možda VN Turske koju sam vozio ždere gume, al znam da sam u 6 krugu bio na 3/4 narančaste, pa sam išao mjenjat i to sa INT prešao na WET iako su mi u boksu savjetovali INT, kakav INT jebate kiša je pojačala duplo, ko je god uzea INT osmi zavoj je prolazio sa 50 kmh

Startao 4, došao drugi, bolje nije moglo, Webber i RB su u kombinaciji nenormalni