Citiraj:
Originally posted by zoro
I ja bih kupio Radeon 8500 prije nego nestane sa tržišta , ali nisam siguran što uzeti. ATI-ja baš i nema , a prema ostalima sam nepovjerljiv . Daj reci kako tvoja radi , gdje si je kupio i koliko košta . Kakva je slika na TV-u , kakva je za igre itd.
Zoran
|
Ma to s Radeonom je takva spika da to nema nigdje. Poslje pomnog proučavanja tržišta došao sam do zaključka da jedino što valja (barem kod nas što se da naći) je

azi sad; Manli Radeon 8500 LE. Jedino on ima dobru memoriju (hinixova 3,6 ns) što se da bez beda OC na 275/275. Sve ostalo je tešji shitttttt. Herculesove su goli k.... GPU radi na 275 ali memorija na nekakvih 183 Mhz, one koju se kak ti ATI original ( u cjeniku piše samo ATI Radeon 8500) su ustvari Powercolor, i imaju nekakvu memoriju bogtepitajkoju, koja radi na 5 ns, što u konačnici daje jako loš rezultat. Ova od Manlia je ustavri totalni Best by, jer u stvari chip i ne radi Manli nego ATI, a ovaj samo stavi svoje naljepnice. Potrebno je samo fleshati BIOS od original ATI-a i dobiješ za 850 kn (Ve-mil) punokrvni ATI 8500. Naravno ova Manli se prodaje kao 8500 LE. Uglavnom koliko sam skužio kod nas su završile ATI-jeve kartice od ko zna kojih proizvođača tako da je situacija ono.....
Jedino sam kod Links firme našao da su imali jedno vrijeme original 8500 od ATI-a, pitaj boga od kud ali više ih nema.
A daj mi ti molimte pogledaj koja je memorija na tom connect 3D i koliko je brza? GPU vjerojatno radi na 250 Mhz pa to nije problem.