View Single Post
Staro 01.11.2010., 21:00   #139
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009

Glavni quest sam zavrsija 1. put na nacin da je "Mr. Kuca" u mojoj izvedbi poharao branu i zauzeo New Vegas s gomilom robota uz kljuceve apartmana za moju malenkost
2. zavrsetak mi je bio sacmaricom u glavu "Mr. Houseu" i instaliranje Yes man-a - dakle ja i vojska robota haramo branu i preuzimamo Vegas
3. zavrsetak je trebao biti u reziji NCR (Mr. House mrtav) ali onaj gore bug kad predsjednik drzi govor je syebo stvar (borba na brani i obracun s legijom po 3. put bi slijedio nakon te zbugirane misije)
4. zavrsetak cu zapoceti u kompi s Caesar`s legijom buduci da dobijete malo drukcije questove ali mi se trenutno ne da po 3. put borit na brani

Od sidequestova neizvrseno mi je ostalo:
1. unistit onaj reaktor u Vaultu koji zagadjuje vodu (odabrao overload i prebacio sam komande na 2. terminal) i na mapi je oznaceno da tribam jos istrazit jednu manju crpnu stanicu, a unutar nje na terminalu nema nista, kao ni na pumpama/strojevima
2. nocne provale u camp Mcaran (kampira sam tamo 2 noci, tj. tuka wait po 1 sat ali nista!?)

-->
Evo da sazmem dojmove nakon 30tak sati lunjanja (vise manje posibao vecinu side questova). Odigrano na hard tezini i dofura sam do max levela. (Medic, speech, science, locking na 90+, a guns na 100 pointsa).

Dobar arsenal oruzja me iznenadio, atmosfera jako dobra, gomila questova i naravno nelinearnost, reputation sistem....

Medjutim povremeni pad performansi te razni bugovi su pokvarili dojam:
- kompanjoni zapinju/zaglave, gube se i ne slijede naredbe
- neprijatelji propadaju kroz neravan teren (zivi/mrtvi nema veze)
- povremeni bugovi u raznim questovima (npr. "onaj debil" kad zavrsi motivacijski govor ostaje i dalje na pozornici, umjesto da ode pa da misija bude gotova, ako mu sprasim metak u glavu nastaje njesra epskih proporcija)
- oruzje zablokira a condition mu je na 90-100% (triba uzet drugo i onda normalno puca ili napravit quickload )
- povremeno rusenje igre
- grafika je osrednja (postavke na max. - doduse dx9 )
- glavni lik se krece/skace ko da ima sishkebab u hlacama (zato sam odigra samo u FPS modu).

Sve u svemu malo losija od Fallout 3 ali isplati se odigrat IMHO.

Glavni quest sam zavrsija 1. put na nacin da je "Mr. Kuca" u mojoj izvedbi poharao branu i zauzeo New Vegas s gomilom robota uz kljuceve apartmana za moju malenkost
2. zavrsetak mi je bio sacmaricom u glavu "Mr. Houseu" i instaliranje Yes man-a - dakle ja i vojska robota haramo branu i preuzimamo Vegas
3. zavrsetak je trebao biti u reziji NCR (Mr. House mrtav) ali onaj gore bug kad predsjednik drzi govor je syebo stvar (borba na brani i obracun s legijom po 3. put bi slijedio nakon te zbugirane misije)
4. zavrsetak cu zapoceti u kompi s Caesar`s legijom buduci da dobijete malo drukcije questove ali mi se trenutno ne da po 3. put borit na brani

Od sidequestova neizvrseno mi je ostalo:
1. unistit onaj reaktor u Vaultu koji zagadjuje vodu (odabrao overload i prebacio sam komande na 2. terminal) i na mapi je oznaceno da tribam jos istrazit jednu manju crpnu stanicu, a unutar nje na terminalu nema nista, kao ni na pumpama/strojevima
2. nocne provale u camp Mcaran (kampira sam tamo 2 noci, tj. tuka wait po 1 sat ali nista!?)

Pomelo mi sig -.-

Zadnje izmijenjeno od: Drvoje. 03.11.2010. u 10:06. Razlog: spoiler alert :)
Drvoje je offline   Reply With Quote