Tema: Asus K50C
View Single Post
Staro 01.11.2010., 15:21   #8
Campeonato
Premuim

Campeonato's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
K50C Touchpad

Danas mi dosao na reinstal jedan K50C, nist, nije htio bootat u win, tj crni ekran nakon posta, pa rekoh idem ja na to inst nove win..
Krenem stavljat xp, i kad zatrazi ono za jezik, touchpad neradi, tj, nemogu micat kursor s njim, nist, ustekam ja usb misa, mi radi normalno.. I instaliram ja win, sve sredim, i sjetim se da mi touchpad nije radio, mozd treba drivere, inst ih s njihove stranice, kad ono neradi... Bila u device menageru jedna nepoznata stavka, nije mi se dalo trazit, pa ponovo ja puknem Win7 sad, jelte, bit ce lakse s driverima(a i vrti ga solidno dobro), i opet tamo u instalaciji touchpad neradi, moram usb mis koristit.. Takodjer u win touchpad neradi, probao vise drivera, opet nista...

Pa me zanima dal je to touchpad otisao ili ima neka kombinacija tipki koja ga "budi", il nest trece? FN+F9 nista neradi...

I da, kak se na tom cudu ulazio u BIOS? Pokusavam sve tipke na bootu, nista...
Vidim da je CPU OCan sa 1,2GHz na 1,5GHz, pa da nije zbog toga nesto poremeceno?

Lap je onaj standardni K50C s Celeronom D 1,2 GHz(OC1,5?), 2GB rama, SIS Mirage 3 grafa, 15,6" LCD 1366*768

Svaka pomoc je dobro dosla... Hvala i Lijep pozdrav

| Intel Core 2 Quad Q9650 @3,00 GHz, c.w. Noctua NH-L9x65 |
| Zotac 9300-ITX-WiFi | Mushkin 8GB DDR2 @800 MHz |
| Sapphire Pulse Radeon RX 570 4G, 4096 MB GDDR5 |
| Samsung 860 Evo 500GB SSD | Windows 10 Pro x64 |
| Seasonic Prime Fanless PX-450 | Phanteks Enthoo Evolv ITX TG |
| Dell UltraSharp U2419H @1080p | Dell KB216 | Roccat Kone Pure SE | Roccat Taito | Creative Pebble |
Campeonato je offline   Reply With Quote