Citiraj:
Originally posted by Horza
evo tratinčice da ti pružim toliko željenu pažnju.
|
Ali ja nisam pokazao ni najmanju zelju za _tvojom_ paznjom. No kada si se potrudio, evo ti pusa :*.
Citiraj:
nismo mi ti koji žele popularizirati linux na desktopu. ne, nisu niti velike zločeste korporacije te koje to rade.
to su korisnici koji žele nešto naučiti.
|
Aha, zo. Dobro da ste to napravili, na Softver forumu se nije moglo zivjeti od znanja gladnih ucenika...
Citiraj:
a daj odi malo zmjeri trenutni promet fedorinih mirrora... hmmmm.... pa tko to tamo skida... i daje pare za to.
|
Hocu ADSL geek generacija? Ljudi s viskom bandwidtha? Ummm... Pfff... Neam pojma, da ti pravo kazem... :\
Citiraj:
i btw ne bi vjerovao, ali PC Ekspert čita i nekoliko administratora. znaš ono... pravi administratori koji dignu server i onda to naplaćuju i održavaju i ne prodaju maglu nego svoje znanje. nekoliko kolega znam osobno.
|
Pravi pravcati administratori? Ono, ne neki fejkici nego adminceki za istac?
Daj se skuliraj malo, koga briga za dugobrade administratore koji dizu ozbiljne servere kad:
a) imaju skupo placenu skolu za to
b) rade s hardverom koji 90% ljudi nece vidjeti a 100% imati
Jednostavno mi nije bilo jasno cemu otvarati dva nova foruma (koji povlace odrzavanje i dodatno ljudstvo) kada se Softver bas nije pretrgao Linux pitanjima. No dobro, ako je moralo doci do otvaranja Windows foruma, logicno je da se otvorio i Linux, barem pro frome i da ne bi bilo da ste Micro$oft kolaboracionisti i mrzitelji open sorcea

.
I ne, nije mi bilo potrebno jadikovanje tvoje povrijedjene tastine i nabijanje na nos mojeg, toboze, prodavanje magle.
Citiraj:
btw... ovo je sve što imam za reći o ovome.
|
.