Tema: Moderator
View Single Post
Staro 11.01.2005., 20:51   #11
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Re: Re: Re: Moderator

Citiraj:
Originally posted by Horza
evo tratinčice da ti pružim toliko željenu pažnju.
Ali ja nisam pokazao ni najmanju zelju za _tvojom_ paznjom. No kada si se potrudio, evo ti pusa :*.

Citiraj:
nismo mi ti koji žele popularizirati linux na desktopu. ne, nisu niti velike zločeste korporacije te koje to rade.
to su korisnici koji žele nešto naučiti.
Aha, zo. Dobro da ste to napravili, na Softver forumu se nije moglo zivjeti od znanja gladnih ucenika...

Citiraj:
a daj odi malo zmjeri trenutni promet fedorinih mirrora... hmmmm.... pa tko to tamo skida... i daje pare za to.
Hocu ADSL geek generacija? Ljudi s viskom bandwidtha? Ummm... Pfff... Neam pojma, da ti pravo kazem... :\

Citiraj:
i btw ne bi vjerovao, ali PC Ekspert čita i nekoliko administratora. znaš ono... pravi administratori koji dignu server i onda to naplaćuju i održavaju i ne prodaju maglu nego svoje znanje. nekoliko kolega znam osobno.
Pravi pravcati administratori? Ono, ne neki fejkici nego adminceki za istac?

Daj se skuliraj malo, koga briga za dugobrade administratore koji dizu ozbiljne servere kad:
a) imaju skupo placenu skolu za to
b) rade s hardverom koji 90% ljudi nece vidjeti a 100% imati

Jednostavno mi nije bilo jasno cemu otvarati dva nova foruma (koji povlace odrzavanje i dodatno ljudstvo) kada se Softver bas nije pretrgao Linux pitanjima. No dobro, ako je moralo doci do otvaranja Windows foruma, logicno je da se otvorio i Linux, barem pro frome i da ne bi bilo da ste Micro$oft kolaboracionisti i mrzitelji open sorcea .

I ne, nije mi bilo potrebno jadikovanje tvoje povrijedjene tastine i nabijanje na nos mojeg, toboze, prodavanje magle.

Citiraj:
btw... ovo je sve što imam za reći o ovome.
.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote