View Single Post
Staro 11.01.2005., 19:49   #1
Jozo
act of God

Jozo's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Upomoc... 6800LE 12x1, 6x1 ili 6600GT

Obje Leadtek, trebalo bi to jos veceras odluciti. LE dodje 1700 i polovna je sto nema nikakve veze naravno te je na 12x1, 6x1 bez artefakata ako MasterX ne laze naravno.

S druge strane 6600GT je nova te se sa njom dobije princ iz perzije i onaj blesavi specijalac u splinter selu.

Sada buduci da ja jos igram sa Ti4200 128 megabajta verzijom od gejnwarda te nisam nikada koristio ove ASF i AA a o tome znam samo jedino da AA smanjuje one rubove ako se ne varam, sto preporucate? Ne bih igrao nikakve Dumove3 mozda Half Lajf2 kada dodje jeftina verzija u algoritma. Dakle igrao bih Dungeon Siege, Neverwinter i Morrovind te eventualno koju strategiju tipa Settlers: Heritage of Kings kada izadje i to bi bilo to. Razlika u cijeni je 100 kuna ali me strah tih pajpa da to ne podje kvragu s vremenom kao sto je Samu poslo na bolje s vremenom.

Tko je jaci inace GDDR3 ili obicni ako uzmemo u obzir da je prvi 128bitni a obicni DDR2 256bitni?

Ajde molim vas da ste na mome mjestu i da ne dobijate svaki dan 1700KN sto bi uradili. Ispricavam se na duzem postu.