View Single Post
Staro 31.10.2010., 13:56   #5
Sprljo
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Oct 2010
Citiraj:
Autor dh41400 Pregled postova
Za početak jedna besplatna - "nije potrebno mijenjati ništa" - () preporuka ... provjeri na koliko se okretaja vrti Arctic Cooling.

BTW imao sam 3 Antecova TriCool venta i to je stvarno bila simfonija vibracija (čak i na najnižoj brzini) (:S) a mnogi su ih se rješavali jer su jednostavno bili loši.

Što se navedenog Enermaxa tiče, koliko vidim on je na nekakvih 19dBa u idlanju ... što je prosječno tiho. Ako si baš tražio nešto uber nečujno vjerojatno bi se našao poneki kvalitetniji izbor za tu cijenu (poput Seasonica SS-560KM).

Uglavnom mijenjanje venta ne bih preporučio (garancija), a prodajom ... ne znam da li bi dobio puno više od 500kn :/
Hm, imao sam ovaj AC i prije, ne bi trebao biti problem...
Što se tiče Antecovog na kućištu, na najnižoj brzini mi je dovoljno tih da me ne ometa.
Izbjegao bih i ja mijenjanje ventilatora radi garancije, a što se tiče prodaje, novo je 849 kuna u linksa (i nisam vidio da ga igdje drugdje ima), ne bih ga dao ispod 600-700 kuna kad bih ga prodavao, pa nije ni 10 sati radilo...

edit: a u qrac, AC na proci se vrti na skoro 3k okretaja...
S obzirom da sam i njega stavio gotovo istovremeno kad i napajanje, moguće da svo vrijeme tražim uzrok buke na krivom mjestu...
Pa jel moguće da je intelov box cooler toliko tiši?
U biti vjerojatno je ako se ovo AC piece of junk vrti na maksimalnom broju okretaja, auuu
Kako to smanjiti?
Pokušavao sam sa smanjiti sa speedfanom, neuspješno :/

Vidim spominje se Zalman Fanmate, rađe kupim kvalitetniji cooler
Izgleda da ću morati tražiti i novi cooler za procesor a da je napajanje (srećom :P) sasvim ok

Zadnje izmijenjeno od: Sprljo. 31.10.2010. u 14:07.
Sprljo je offline   Reply With Quote