Kada sam slagao ovu kantu prije 2 i po godine, pazio sam da mi kanta bude zaokružena po komponentama dobrih performansi ali što je moguće tiša.
Pa sam pazio na grafičku koja nema referentni dizajn hladnjaka, da dobro hladi ali i da je tih, i našao je, zatim uzeo kućište koje je već dizajnirano s tom namjerom pa je tako obloženo panelima za zvučnu izolaciju, diskovi se mountaju na 2 načina (prvi, klasičan sa kavezom i silikonskim stopicama zbog manjih vibracija odnosno buka, i onaj drugi, koji i sam koristim, preko "laštrika", u koji si disk umetne tako da u biti visi u zraku, jako efektno i svrsishodno

), cooler procesora je isto AC Freezer 7 Pro (njega sam dobio od frenda, nisam ga kupovao sam), a u samom kušištu je samo jedan 120mm ventilator za ispuh, Antecov TriCool koji je uvijek radio na najmanjoj brzini, tad je nečujan.
Ono vjerojatno najvažnije za buku, napajanje sam dobio s kućištem, Antecov
EarthWatts 500 W model.
Rezultat svega toga je bila moja fascinacija kada sam tek sklopljenu kantu prvi put upalio, po sluhu nisam mogao vjerovati da uopće radi, gledam gore lampice, je, diže sistem, uh 
Kako se na dobro lako naviknuti tako sam se i ja navikao na praktički nečujan rad kompa.
No nedavno mi je udar groma spržio napajanje i došlo je vrijeme za rastanak i nabavu nasljednika.
Tražio sam novo napajanje po sistemu omjer cijena/kvaliteta s naglaskom na nisku razinu buke.
Sretan dobitnik je bio Enermaxov 525W Pro82+ II, s kojim sam mislio da sam riješio problem.
Reviewovi koje sam čitao o njemu svi puni hvale, editors choice, bla bla, hvale nevjerojatno tih rad, inovativne sisteme protiv buke bla bla.
Ali što, kada sam danas sastavio kantu, ispada da ipak nije toliko tih.
Odnosno rekao bih da je duplo glasniji od mog starog napajanja, koje je iako opremljeno samo 80mm ventilatorom bilo ekstremno tiho.
I sada više ne znam što bih napravio, lud sam, čak i razočaran s ovim Enermaxom, zbilja sam očekivao da će biti ovoliko glasan.
Mislim nije to sad neka toliko velika buka ali je dovoljno velika da me smeta nakon što sam sve ostale komponenente podredio što manjoj buci...
Što napraviti, što, što?
Jel mogu ja kako kontrolirati okretaje coolera napajanja?
Mijenjati opet napajanje?
Možda pokušati s pasivnim?
Promijeniti cooler napajanja (ali onda gubim garanciju pretpostavljam)?
Uh, ne znam više što napraviti, imate kakav savjet?
Edit: Eh da, novi sam na ovom forumu, pozdrav svima