Tema: F1 2010
View Single Post
Staro 30.10.2010., 13:29   #534
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
R&D se obavezno vozi, čak i kad si vozač broj 1. OK, nema ih često, ali nema veze. Kad uleti onaj Unique upgrade ili downforce od 20%, i ako uleti do VN Turske, e onda je to idealna stvar za onaj Turn 8 prođem ga sa full gasom, naravno sa Red Bullom ili McLarenom.
BTW, jedna zanimljivost. Na kraju 2. godine (u Career modu od 7 godina na najtežem AI-ju) osvojio sam vozački naslov u RedBullu sa 2 boda ispred Hamiltona i 3 boda ispred Alonsa, no zbog blesavca Vettela smo popušili konstruktorski. I Horner mi nije ponudio ugovor. Nakon predzadnje utrke u Brazilu, gdje sam imao pole i pobjedu, izjavio sam nešto u smislu da je Vettel kriv za RBR neuspjeh što je tim ostao bez prilike da osvoji konstruktorski što je i istina. i veli mi agentica da ima bad news te da mi boss neće dati ugovor, već me pušta na kraju sezone. a u tom periodu, niko ugovor nije ponudio a što je još žalosnije, ja sam cijelu sezonu u RBR-u bio vozač broj 2.
nakon zadnje utrke, prestignem Alonsa i Hamiltona i osvojim naslov. odma nakon toga uletava McLaren sa ugovorom. Hell yea. sad ostajem sa njima preostalih 5 sezona
Brko je offline   Reply With Quote