Citiraj:
Autor rak21
Eh da, da se osvrnem jos samo na taj famozni flash. Daleko od toga da svi ne bismo zeljeli imati taj ficr na moblinim uredajima ali to sto sam imao na nexusu, jad i bijeda. Usporava mob, zagrijava ga, guta bateriju, touch na flash sadrzaju radi ocajno: ukratko smece. Skinio flash, pokrenio browser, vidio kako to sve jadno radi i vise flash nisam ukljucivao.
|
Moje iskustvo s flashom je dijametralno suprotno tvome. Nit guta bateriju kao sto Jobs tvrdi (surfam sa flashom, bez flasha, ne primjecujem da mi na loadanje nekog flash heavy sitea ode 5% baterije...), nit usporava mob (usporava pinch zoom i scrollanje da budemo precizni, ali ne u mjeri da me to smeta, mozda na <600 mhz phoneovima to dodje vise do izrazaja), nit zagrijava mob (da, mlak je kod heavy cpu usea, ali jos se nitko nije opekao na mlak mob), touch na flash sadrzaju barem RADI, i daleko to od ocajno. _JAKO_ rijetko naidjem na flash sadrzaj koji je koncipiran tako da se ne moze koristiti na TS smartphoneovima.
Long story short, definitivno nije jad i bijeda, definitivno nije smece. Poanta je da RADI, a ne usporedba performansi sa quadcore PC-em sa 4 GB RAM-a. Ja razumijem da tebi vise odgovara neki drugi smartphone i(li) OS, ali dezinformacije o Androidu te molim da ne pises u ovom threadu.