Citiraj:
Autor blava
Tijekom prosinca ove godine doživjet ćemo prvu epizodu novih avantura
|
Koja kordinacija nostalgije zadnjih tjedan dana!
Prvo ih sve
pokupe i zajedno
snime.
...a sad vec navlace igre nove. Ona iz 80-tih na komodorcu i gumici je bila prilicno
razocaravajuca. Nekakva kombinacija pijanog "Skul Dejza" bez ikakve dinamike. A Lea je toliko priljepljena bila za glavni lik, da si energiju potrosio dok si rekao keks. Grafika i zvuk su bili inace odlicni.
Citiraj:
Autor blava
Soundtrack mi je bio takodjer odlican
|
Od svih Silvestry score uradaka zasigurno jedan od najdrazih. Inace najbolja verzija "Score Cue-a" koji se radnim nazivom zvao "88 milja" odnosno ovaj
dio jedino autentican mozes naci na OST-u (ne score-u) iz 1985. - prvi na slici :
svi ostali imaju samo adaptiranu verziju kao ovu gore. Taj disk ima jos 4 Score-a. Silvestry ima cast iz nekog razloga imati najvise bootlega medju velikanima. Predatorov sam krajem 90-tih platio oko 200$ i jos bio sretan da ga imam u kolekciji. Dam glavu ako ih ima vise od tri komada u Kroješi, a prva dva vlasnika znam
Citiraj:
Autor blava
zalim samo sto nema vise nastavaka ovoga odlicnoga serijala.
|
Boze sacuvaj pomisli! Nema gore od stancanja love na lijepim uspomenama jos boljih ostvarenja. Da Zemeckis nije inzistirao na autenticnosti atmosfere i uvjetovao da se mora skupiti lova za snimanje II i III nastavka, ali iskljucivo u jednom komadu... veliko je pitanje kako bi danas izgledala trojka, a ionako je scenarijem vrlo problematicna prica bila.
Billa su jedva nagovorili a Reitman i Ramis samo produzuju datume izlaska
GBIII. Kriva vremena za raditi takve nastavke i samo zaloste stare fanove, ma sto god da naprave. Jer takve gluposti samo studiji mogu tjerati da rade kad im fali love i ideja
Zato nek ubiru lovu na igrama ako vec moraju raditi ikakve nastavke.