Citiraj:
Originally posted by ßellerophon
ne bas... ovo je glup problem koji nastaje iz cista mira ako se mene pita... , rijesenje je krajnje banalno i ono najnevjerovatnije nikad isto...
|
Upravo to, uglavnom ljudi do rjesenja dolaze s puno prckanja, ali mene zanima kako to rijesiti jednostavno i brzo. Problem je kaj taj problem imam na 5-6 lokacija, i da na savkoj idem izgubiti 2-3-4-5 sati zato da bi "prckanjem" uspio "rijesiti" problem (tko kaze da se sutradan nece sve ponoviti). Recimo da na svakoj lokaciji izgubio po 3 sata, znaci 5*3=15 sati. Izgubiti dva dana "prckanja" zato da bi rijesio problem (a to mi nitko nece platiti, mozda 1 sat, ali vise od toga sigurno ne), plus trosak vremena i goriva za put izmedju lokacija.
Citiraj:
Originally posted by ßellerophon
da ponovo sve namjestis, promjenis workgroupu, nekad stavis fiksne ip nekad ne, neka kombinacija koja radi...
|
Cuj, zbog takvog sranja od problema mi se ne da mijenjati workgroupe, jer su one odredjene s odredjenim razlogom, plus promjena postvaki na svakom kompu (pa recimo da mi nakon promjena workgroupa 3 racunala pocnu patiti od spomenutog problema), plus izmjena kompletne dokumentacije i objasnjavanja direktorima tih firmi zasto smo sve to radili i sto smo s time postigli. Previse kompliciranja za jedan "blesav" problem.