View Single Post
Staro 11.01.2005., 14:28   #24
gpremec
matroxfanatic

gpremec's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by ßellerophon
ne bas... ovo je glup problem koji nastaje iz cista mira ako se mene pita... , rijesenje je krajnje banalno i ono najnevjerovatnije nikad isto...
Upravo to, uglavnom ljudi do rjesenja dolaze s puno prckanja, ali mene zanima kako to rijesiti jednostavno i brzo. Problem je kaj taj problem imam na 5-6 lokacija, i da na savkoj idem izgubiti 2-3-4-5 sati zato da bi "prckanjem" uspio "rijesiti" problem (tko kaze da se sutradan nece sve ponoviti). Recimo da na svakoj lokaciji izgubio po 3 sata, znaci 5*3=15 sati. Izgubiti dva dana "prckanja" zato da bi rijesio problem (a to mi nitko nece platiti, mozda 1 sat, ali vise od toga sigurno ne), plus trosak vremena i goriva za put izmedju lokacija.
Citiraj:
Originally posted by ßellerophon
da ponovo sve namjestis, promjenis workgroupu, nekad stavis fiksne ip nekad ne, neka kombinacija koja radi...
Cuj, zbog takvog sranja od problema mi se ne da mijenjati workgroupe, jer su one odredjene s odredjenim razlogom, plus promjena postvaki na svakom kompu (pa recimo da mi nakon promjena workgroupa 3 racunala pocnu patiti od spomenutog problema), plus izmjena kompletne dokumentacije i objasnjavanja direktorima tih firmi zasto smo sve to radili i sto smo s time postigli. Previse kompliciranja za jedan "blesav" problem.