Da ne kokodacem zasto Android, a zasto ne iPhone

, radije ovako:
Od kad imam Desire, laptop skuplja prasinu. Doslovno. Upalio sam ga jednom, i to kad je trebalo prebacit mjuzu sa njega na mob

. Trenutno ga ne prodajem jer mi se ne isplati prodat odlican laptop za nista love, radije ga stavim staroj za pisacu masinu.
I upravo surfanje je najkul na droidu, sve radi. Jos nisam naletio na site koji nisam normalno loadao i gledao na mobu. Vecina ima mobile verzije, a oni koji nemaju, rade u kompletnim verzijama savrseno. A zivo bi se pojeo da sam mob platio dva puta vise, a na njemu ne mogu raditi neke osnovne stvari tipa surfanje. Jednostavno ne zelim imat mobitel kojim "vlada" jedan zatvoren i limitiran proizvodjac, ako postoji alternativa.
Plus, pozitivna strana i samog proizvodjaca (HTC) je sto su updateovi redoviti, izlaze u razumnom roku i novi mobovi su up-to-date. Ne moram cekat 6-8 mjeseci za update na trenutnu verziju OS-a, novi modeli dolaze sa najnovijom mogucom verzijom (naravno da slabiji dodju sa slabijom verzijom) Androida, itd.
Jedina mana Desirea kod mene u glavi je sto nema slide-out tipkovnicu. I sto mu baterija ne traje tjedan dana

Za neke druge i skuplje mobove bi mane mogao nabrajat 10ak minuta.