View Single Post
Staro 29.10.2010., 18:16   #24
Bajdo
Registered User

Datum registracije: Oct 2010
Kupit cu ja antenu, bez brige. Cekam da mi prvo dode lan kabel iz HK-a pa da vidim kako hvata iz potkrovlja, ali ne mogu se odlucit koji tip antene da kupim. Narade bi uzeo malo bolju omnicu, jer se seljakam cesto i nemam vremena za montazu, demontazu, ciljanje sa usmjerenom, pa i transport ako je veca... S druge strane evo od airlive-a omnica 15db dode preko 400kn i zapelo mi za oko da joj je vertikalni kut 4 stupnja. Cak im na hrvatskoj stranici pise da antena i ap moraju bit na istoj visini zbog malog kuta. To mi nekak ne pase. Na moru sam na brdu i morao bi ju nekako nagnut, a to mi je skoro kao da uzmem usmjerenu gridicu od 24db za manje od 300kn. Stvarno nemam pojma kaj da kupim. Mozda na kraju kupim neku panelku.

Inace, trebao sam kupit onaj bullet2hp. Koju srecu imam. A i bas sam trazio okolo neke alternative i dugo gledao razne ap-e da bi uzeo pravog i ovaj je pravi, ali onaj bullet je bolja stvar za clienta. Nisam uspio naci neke testove s tim, ali nitko se ni ne zali koliko sam uspio iz googlat.
Bajdo je offline   Reply With Quote