Citiraj:
Autor Computer_Modder
Razmisljao sam i o toj ploci, ali mi se ne svida raspored konektora na ploci (konkretno USB 2.0) jer mi kabel od citaca kartica ne moze nikako dosegnuti donji rub maticne.
A uz to, nebi imao kamo spojiti front USB 2.0 od kucista.
Ali mi se zato svida front panel header koji je na najboljem mjestu 
Istina je da je ploca novija i opremljenija, ali mi nekako ne pase i presarena je.
8 SATA konektora i 12 USB na Extreme3 ploci su mi cisto dovoljni.
I 3 graficke sigurno necu spajati, tako da je po meni nepotrebno cekati novu plocu i dati ~400kn vise za nju, kad pola funkcija necu koristiti.
Hvala na savjetu, ali ipak mi se cini ljepsa i jednostavnija Extreme3 ploca.
Pitanje je: da li je Extreme3 dovoljno stabilna (kvalitetna) ploca da moze biti vise godina u upotrebi? Jer ne zelim kupiti nesto sto cu nakon 5 godina morat promijeniti...
Te jos jedno pitanje: kad je najbolje kupiti plocu, odnosno, da li bi cijena u roku 20ak dana mogla pasti?
|
na tebe utječe Dejan Bin Mladen očito sa svojim stavom kad se dotakne ASRock. a ti se odluči kome vjerovati. onima koji su ih raščetvorili i koji ih imaju ili onima za kojih postoji samo Asus
Ti si vrlo zahtjevan korisnik koji smatra da je njegova kuna vrednija od bilo čije druge kune.

kupiš matičnu, ima 24 mjeseca garancije u HR, registriraš je na netu kod proizvođača, dobiješ godinu gare extra. 3 godine si miran. ako rikne dobiješ drugu, u čemo je problem

a sad šta će biti za 3 godine, to ne zna ni, kako je rekao Wolv, ni Mile the Vidovnjak
cijena za 20 dana pada. definitivno pada. ušteda će ti biti golema, taman da si uzmeš kupiš uz tu matičnu i
OVO. toliko će ti ostati