View Single Post
Staro 29.10.2010., 09:25   #368
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Computer_Modder Pregled postova
Dosao je red da i ja predem na nesto novije, ciljam na s.1366.

Potrebna mi je ploca za sljedece komponente:
Intel Core i7 950
Corsair Dominator 3×2GB
WD 1TB Caviar Blue
Corsair TX750

Maticna bi trebala biti crne ili plave boje zastitnog laka PCBa, a PCI slotovi/hladnjaci/... na njoj crne/bijele/plave boje. Ploce s zutim/zelenim/crvenim utorima, hladnjacima ili sl ne dolaze u obzir (kad sve ide u crni snakeskin i kuciste se u proljece lakira iznutra, ne zelim sarenu plocu).
Ako je moguce da ploca ima SATA3 i USB3 (FireWire je obavezan), gledao sam neke ASUS P6X58D PREMIUM i ASUS P6TD DELUXE ploce, ali mi se bas i ne svida cijena i to sto nemaju USB3 i SATA3.
Pa sam mislio uzeti ASRock X58 Extreme3 (iako nisam bas htio opet ASRock uzeti ali eto...), pa ako je stvarno ta ploca OK i da ce moci raditi dulje vrijeme - zasto nebi uzeo?

Inace, graficku cu uzeti tek poslije nove godine kad dodu nove AMDove grafe. SLI me trenutno ne zanima, kao ni OverClock. Ciljam na neku GTX 460 1GB.

Znaci, kratko i jasno, trazim neku stabilnu (kvalitetnu) plocu za socket 1366, cijena nije pretjerano bitna, ali iznad ~2500KN ne bi davao. Ako je moguce do 2000KN, tako da imam vise love za SSD.
razmisli o ASRock X58 Extreme6. trebala bi vrlo uskoro doći do nas. imaš sve što si tražio, i po 6 komada USB3.0 i 6 komada SATA3 portova.
Brko je offline