View Single Post
Staro 11.01.2005., 09:26   #5
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Re: Re: Re: mala pomoć tj. savjet...

Citiraj:
Originally posted by Animal Mother
sve 5 ali, ne svđa mi se integrirana grafika, rađe zasebna grafička, jer čisto sumnjam da će on radit išta drugo na tom kompu osim neta i igranja...
Ma da, how yes no, dobro da nije trazio da igra Boom 3 u 1600x1200. Za 2500kn je ovo najbolje sto ce dobiti. A vise ce mu pomoci 512MB RAMa i veci disk nego neka jalova okrljastena Radeonka. Kada skupi lovu, ploca Bogu hvala ima AGP port, i moze slobodno staviti kakvu god graficku hoce. Do tada, s GF4MX i DC ce biti sasvim dovoljni da se poigra na vecini naslova u nekim normalnim rezolucijama (mislim da su mi ljudi rekli da igraju Need for speed i slicne sasvim solidno u 800x600).

Citiraj:
mozda bi bio bolji manji disk, zato jer su problem ograničene pare a opet traba svaka kuna za poštenu grafičku
Ha cuj, lamer gamer. Neka ostavi 20GB disk i uziva s novom turbo giga mega karticom. To sto ce morati svaki put deinstalirat pol programa i igara kad hoce nesto novo instalirat i gledati sve Divxe i slusat MP3ce s CDa, nek uziva. Za 2.5k kn, bolje od toga neces dobiti.

Citiraj:
opet isti problem sa parama zbog grafičke...koliko mi je poznato, staro napajanje ga je služilo sasvim dobro...
Svasta... Kao sto rekoh, it's your call, ali ja bi ozbiljno razmislio o svojim prijedlozima.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote