View Single Post
Staro 11.01.2005., 02:10   #3
Nebelwerfer
Nebelwerfer
Moj komp

Nebelwerfer's Avatar

Datum registracije: Apr 2004
Re: Re: mala pomoć tj. savjet...

Citiraj:
Originally posted by Bubba

Albatron KM18G Pro (ili Soltek 75MRN-L, no nje trenutacno nema u VeMilu, i iako ima 5 PCI slotova i full ATX layout, nema 3 godine garancije te je nema na VeMilovom lageru), jako zgodna plocica s 3 godine garancije i cjenom od 580kn s nForce 2 chipsetom i integriranom GF4MX s dual channelom definitivno daje potpuno novu dimenziju naspram TNT2. Osobno znam nekoliko desetaka ljdi koji se jako lijepo igraju na ovakvim plocama.
sve 5 ali, ne svđa mi se integrirana grafika, rađe zasebna grafička, jer čisto sumnjam da će on radit išta drugo na tom kompu osim neta i igranja...

Citiraj:
120 GB Maxtora s 3 godine garancije i 8MB cachea kao diskic koji ima sve sto vole maldi, garanciju, puno cachea i lijepi kapacitet uz prihvatljivih 600 kn.
mozda bi bio bolji manji disk, zato jer su problem ograničene pare a opet traba svaka kuna za poštenu grafičku

Citiraj:
Taman ostane love za bezobrazno jeftino a izvrsno Fortron 350W napajanje ispod 200kn i neko od solidnih Codegen kucista po izboru, te imate i za pivu poslje.
opet isti problem sa parama zbog grafičke...koliko mi je poznato, staro napajanje ga je služilo sasvim dobro...

Citiraj:
Sve je uzeto uz predpostavke da covjek ima tipkovnicu, mis, monitor i optikanere i slicno...
ima ima
Nebelwerfer je offline   Reply With Quote