Citiraj:
Autor fre@k
e zikky da je samo jeftiniji harmony 1100  ... to bi bila jedna velika divota - jesi ti sebi posebno skidao cd art i clear art ili si kroz xbmc birao?
|
Harmony je ultimativno i najbolje rjesenje. Ko ga ima i koristi zna o cemu pricam.
Skoro sve cdArt-e iz kolekcije sam radio sam u PSu jer prije nije bilo servera sa cdArt bazom.
clearArt sam samo jedan pravio, mislim za
Modern Family Sve ostalo je iz baze.
Kako sam do neki dan bio na starom XBMC Camelot-u za koji nije bilo addon-a za clearArt i cdArt menađment (ili ja nisam znao da ima) sve sam skidao rucno mimo XBMC-a.
Sad za Dharmu vidim da postoji addon koji jos nisam stigao testirati, ali pravo me razveselio kada sam ga vidio.
Koristio sam Logo addon za serije koji je implementiran u T! i radi odlicno samo je potrebna mala intervencija u .xml kodu posto se prozori od addona prikazuju iza T! prozora
cdArt baza
clearArt baza
Da bi cdArt i clearArt proradio potrebne su .png slicice
cdart.png i
clearart.png.
clearart.png se stavi u root dir od serije i to je to; dok se cdart.png stavi u root dir od albuma.
Problem je sto za cdArt-e moras imati sredjene tagove, tj. dir od albuma i pjesme se mora poklapati sa id3 tag-om da bi cdArt radio.
Drugi problem je da tagiranje i dir moraju biti sredjeni po tocno odredjenom nacelu:
npr:
grupa Aerosmith, album O, Yeah! file Amazing.flac
Dir:
Aerosmith/O, Yeah!/Aerosmith - Amazing.flac
ID3 tag mora biti:
Artist: Aerosmith;
Album: O, Yeah!;
Title: Amazing
EDIT:
Citiraj:
Autor caruga
@Ziiky
Jel treba nešto posebno namiještat za skidanje titlava?
Ja sam instalirao sve što je potrebno ali nemam opciju da skidam titlove.
|
Da potrebno je instalirati
subtitle addon (odnosi se na Transparenci skin)
Settings/add-ons/get add-ons/XBMC.org add-ons/subtitles/XBMC subtitles
Zatim je potrebno aktivirati funkciju da bi dobili onaj gumb za titlove:
Settings/postavke koze/pa tipka lijevo (<--) za dodatan izbornik/skripte/show subtitle button in OSD (to kvackaj)/ispod select script/XBMC subtitles
Kada instaliras subtitle addon u XBMC manageru ga mozes i konfigurirati, odrediti koje sajtove da pretrazuje, koje jezike i sl.
Tu upisujes usere i pass kod sajtova koji to traze, kao npr. podnapisi.net