27.10.2010., 22:22
|
|
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President
Trebaju mi 2 diska za RAID 0, odlučio sam se za 1TB, jer je razlika između 1TB i 500/640 GB kolika je moja realna potreba premala da bi bilo logično uzimat manji disk.
Mislio sam se dugo između WD Black ili Blue, ali sam čuo oba i ne sviđa mi se ono šta sam čuo pošto u toj sobi spavam, a taman san utišao sve moguće ventilatore i ne želim harmoniju mira i tišine pokvarit sa 2 Blacka koja će krčit 100 na sat ne bi li dobio 5MB/s više...
Zato se mislim da uzmen SAMSUNG SpinPoint F3, 499 kn u Linksa (znam da ima i već za 440 kn, al neke komponente preferiram uzimat u lokalnoj trgovini)
Znam da je ekipa imala problema, pogotovo sa F1 serijom, al eto, voljan san riskirat jer san ih dosad imao 3 (jedan F1, 2x HD501LJ i sve pet s njima, brzi, tihi, hladni, pouzdani). Kod prijatelja sam "čuo" i ovaj F3 i doslovno nisan imao šta čut jer je skoro pa bešuman, pa je to moju odluku odvelu u smjeru Samsunga...
Pa ono, ako ko ima šta za reć, nek kaže danas, sutra ili nek šuti zauvijek 
|
potraži moje postove u ovoj temi o ovom disku. imam ga već godinu dana i o njemu sve najbolje. Brz, tih, nečujan, hladan. Bit će i pouzdan jer non-stop nekaj roštam po njemu (kopiraj, briši, prži, briši). nije sistemac nego storage za HD pizdarije koje se stalno miču i stavljaju. tako da eto, iz prve ruke, imaš odobrenje da ga kupiš 
|
|
|