View Single Post
Staro 27.10.2010., 16:10   #14
Bajdo
Registered User

Datum registracije: Oct 2010
Radi!!! Ma kakav lokalni guru. Tata sve rijesio. Sve zahvaljujuci vlastitoj genijalnosti Zajebavam se. Hvala svima. Nicky, pa jasno da ne baratam pojmovima. Da baratam nebi bio ovdje i trazio pomoc. Ja sam takav tip. Volim egzaktnost, ali svejedno ti si najzasluzniji i puno ti hvala. Sad kuzim stvar dodoljno dobro. Problem je bio u sporosti tog ap-a. bar mislim. Radio je on i prije, samo ja namjestim i odem otvorit google i koju stranicu. Browser izbaci network error ili sta vec i ja mislim da ne radi, a u biti on treba malo vise vremena. Bar mislim da je u tom bila stvar, jer je isto ovako bio podesen vec vise puta. Sad sam snimio ove postavke u file, ima tu opciju ap i kad nesto pode krivo, lako ih vratim.

Da ne otvaram novu temu, zanima me gdje se mogu nabavit odlicne omnice? Moze bit neki ducan za zg i okolnom podrucju, ili narudba preko neta.
Trenutno mi najbolji signal daje orig. omnica od canyon cf-511 (tako nesto, ona jeftina kartica). Ova orig od ap-a ima slabiji signal malo i imam jedan srot do nekih 40-ak cm sa ebay-a, kao 16db ne hvata skoro nis.
Bajdo je offline   Reply With Quote