Citiraj:
Autor doublev
@syss:
Dakle nisam puno fulao. Budimo iskreni, nije to neka bajna para i težak je to život. Pogotovo ako si savjestan. No umjesto da se bori i (ako baš mora) prosvjeduje za smanjivanje troškova, lakše se boriti protiv dolaska konkurencije...
|
Kako se kaze najgore je imat, pa ne imat.. Ja mislim da to njih muci, sto im je ovo novo ipak ne povoljnije (iz njihove perspektive). Ja znam da ni jedan posao nije lak, pogotovo ne mozes sudit za nes sto nisi radio, ali gledajuci onog jadu sinoc kojeg si spomenuo, rekao bi da covjeg vuce riksu po gradu, a ne da vozi x klasu. I to sto ljudi nabrajaju puste troskove jednog taksista, imaju i drugi ljudi troskova. Recimo, odrzavanje auta bi se sigurno skoro prepolovilo da se tim istim autom ne napravi 200-300 tisuca km u privatne svrhe.. A i ne vidim ih puno da vozi npr. jedu octaviju, koja bi vjerujem zadovoljila sve uvjete da posluzi kao taxi. Pa spomenimo i to da vozit taxi moze malte ne svaki coban sa auto skolom. znaci punih mjesec dana "obrazovanja".. I onda kad to sve usporedite sa ostatkom drzave, vidite da se stoka zali iako im je bolje nego sto su zasluzili...