Citiraj:
Autor Thermaltake
Ja također čekam,al tek sam ima tjedan dana potpiso,spori su za poludit u roku 30 dana mi je reko ovaj agent neznam šta ima tolko treba da 30 dana moraju uzet ionako mi je sve postavljeno jel imam tv preko njih pa su prije još bušili po stanu, samo trebaju doć skretnicu metnut, router i zdravo.
|
ja sam imao s njima problema kod prelaska, čekao ja mjesec i po dana reko idem nazvat jer se nitko ne javlja da vidim kaje je kad ono oni vele da kod tadašnjeg iskona imam ugovornu obvezu i da ne mogu kod njih preć (a nisam imao) reko ok ... pa mogli ste javit za početak, onda tako ostao na iskonu reko ne da mi se opet pisat zahtjeve i nekom dokazivat da nemam obvezu kad ono nakon 3 dana iz vedra neba isključi me iskon .. reko šta sad .. vidim račun je plaćen zovem ja iskon vele oni na zahtjev bnet-a smo vas isključili ... s nama više nemate ništa obratite se njima ... e tad sam poludio jer sam znao da nebude dobro ... zovem bnet ovi idioti na telefonu nemaju pojma ja njima objašnjavam oni šablonski samo svoje tupe kako sada moram ponovo zatražitit zahtjevi i da ide cijela procedura ispočetka čekanje minimalno 20 dana i sl. reko ženo božja jel si ti normalna ja da mjesec dana da budem bez tv-a, telefona i neta? reko daj mi nekog bosa da pričam s njim, naravno ne da i kaj sad? sva sreća frendova stara si je dobra sa direktorom bnet-a pa sam preko nje to riješio za 2 dana inače ne znam kaj bi bilo ... ugl. žalosno je to da ti uslugu koju njima plaćaš moraš molit i preko veza sređivat da bi mogao to koristit ispada kao da je badava pa da moraš veze vuć! strašno