Citiraj:
Autor Xizor
Kad sam ja radio to je bilo taman pred promjene "uvjeta o podobnosti auta" ali ubime kad, 2003 ili 2004. A, C i E su tad bile u ponudi. Cak su bili dovedeni auti iz svabije na prezentaciju, svi su zadovoljno kimali glavama kad su ih vidjeli - na kraju mislim da su prodana ravno 2, ali ne drzite me za rijec. Mozda cak negdje doma jos imam i promo letke XD
|
Ako si tada radio, onda si morao cuti usmenu predaju o Hijeni? To je logorska prica koju svi upuceniji znaju, posebno za prevaru koju je napravio studentima iz Arapskih Emirata
A ovo za Mercedes, sad se vise sjecam da su mi to spominjali nesto. Ali zbilja samo taj dio slabo pratio. Od B. imena dilera, bih nekako ocekivao najbolju ponudu, ali nisam nikad vidio brojke, pa ne znam dal je bila bolja od ove ponude.
Stvarno ne volim generalizirati kad se radi o profesijama. Cak i sto su mi nekolicina omilljenih taxista koje imam u imeniku, bas skolski primjer uljudnog ponasanja u prometu. Ali kad sam ja u autu, ne sjecam se kad sam vidio da mi je Taxista pokazao ruku zahvale kad bih ga propustio. A zbilja imam naviku svakoga propustiti ako nije neka hitnost, ali cak i tada u koloni, malo ces profitirati sto neces nekog propustiti.
Nek mi netko od vas koji sad cita potvrdi :
jEstE li ikad vidjeli da vam je ruku neki Taxista u novije vrijeme pokazao, kao gestu zahvale kad ste ga propustili u prometu? Ma ne patim na ruku, nego mi se bas urezalo kako to jako i jako dugo nisam vidio kroz sajbu. Obicno tako ulete, kao da trebam jos biti zahvalan sto imam takvu cast propustiti