View Single Post
Staro 26.10.2010., 19:37   #274
Ziiky
Premium
Moj komp

Ziiky's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
filmove/pojavice se tmdb scraper ispod/na dnu kvackaj/pokreni automatsko skeniranje/
skeniraj rekurzivno/ i to je to: kad kliknes na doljnji OK scraper bi trebao poceti scenirati filmove i skidati sadrzaje sa neta.

Sve isto ponovis za serije i glazbu. Samo tamo di postavljas sadrzaj foldera odaberes ovaj folder sadrzi tv serije. Isto tako za glazbu
-->
Citiraj:
Autor 9800pro Pregled postova
Gle, napravio sve po uputama i ništa, kad browsam serije jedina sličica je ona pod thumb, nema nikakve pozadine iz serije kao što imaš ti i ni traga od media podacima iz fajla...
Na media-portalu mi to radi bez frke sa Moving pictures pluginom
Otkuda da ja znam na kojem si koraku zapeo i sta si do sada napravio ? Tesko je nagadjati jer ocito da nisi napravio sve po uputama, a stoliko je jednostavno da zbuni ljude.
Po ovome sto si rekao moguce da nisi ukljucio Librarys nego koristis obicni prekled po fajlovima. Ako si udvojio izbornike i fajlove sa multimedijom od moguci problemi:

Pisem iz glave jer nisam kuci...govorim za T! skin
Udji u izbornik filmovi stisni "c" za contest menu "add items in library"
Isto kad udjes u Filmovi menu povuci mis uz lijevi rug ekrana, iskocicee ti izbornik tu isto mozes ukljuciti Librarys.
U opcijama kvackaj da ti skenira nove sadrzaje prilikom svakog pokretanja XBMC-a

EDIT:
Sad imam XBMC predsobom, najjednostavniji postupak:
Glavni ekran/udjes u video izbornik/dodaj izvor/dolje klik na trazi/odaberi folder sa filmovima pa ok/dolje imas postavi sadrzaj/
pa odaberi: ovaj direktorij sadrzi --->filmove/pojavice se tmdb scraper ispod/na dnu kvackaj/pokreni automatsko skeniranje/
skeniraj rekurzivno/ i to je to: kad kliknes na doljnji OK scraper bi trebao poceti scenirati filmove i skidati sadrzaje sa neta.

Sve isto ponovis za serije i glazbu. Samo tamo di postavljas sadrzaj foldera odaberes ovaj folder sadrzi tv serije. Isto tako za glazbu

CPU: Intel™ i5@3,0GHz & CM Hyper EVO 212+
MBO: MSI Mortal
RAM: Crucial DDR4 8gb
GPU: Gigabyte GF GTX 1050 ti
HDD: SSD 128gb + WD blue 1TB
RW: LG
MON: Acer 24"
CASE: Antec Fusion Remote Max
PS: Fortron 550w modular
KB+MICE: Logitech™ K800 illuminated & G500
NAS: Synology 210j WDred4TB
HEADPHONES:Bluedio t3 plus BT

TV: Philips 55pus7805
REC: DENON x1600H
ZVUČNICI: Q Acoustics = QA3050i, QA3010i, QA3090i
SUB: SVS PB1000
MEDIAPLAYER: CoreELEC @ BeeLink GT King

Ziiky`s HTPC (some kind of it) ... LINK na topic

Trenutno ništa ...

Moje njuškalo

Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom

Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 26.10.2010. u 20:55.
Ziiky je offline   Reply With Quote