View Single Post
Staro 26.10.2010., 18:59   #27
Zmalamuth
Inquisitor DeathWatch
Moj komp

Zmalamuth's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Kod mene na Matroxima bez problema. Parhelija je prva koja je imala dva punokrvna nezavisna video overlay-a; dva kolor profila... zapravo sve simetricno po opcijama

Koliko vidim po specifikacijama, ATI HD5x na jacim modelima takodjer sad ima nezavisne, odnosno do 3 komada za vecinu modela. Nisam 100% siguran dal HD5870 Eyefinity6 ima stvarno svih 6 nezavisno.... ali, vjerujem da ima.

Ako ti nije do velike igre, a zanima te samo prikaz, imas dosta povoljnih pasivnih HD5x karti u ponudi s kojima bi to mogao ostvariti. 1:1 kod ATI-a to radi odlicno, samo imas vise klikanja nego kod Matroxa po pitanju preklapanja.
nisam imao pojma da je konacno netko odlucio ici stopama nikad prezaljene G400 Max, i omogucit nezavisne izlaze.
Osim "vise" klikanja da se sve to poslozio, radi li izvrsno kao i kod matroxa? ili ima problema, izbirljivosti po pitanju monitora CRT/LCD, jer kako trenutno imam kombinaciju 22' CRT i 24' LCD, jedino sa ultramon-om uspijevam postavit sve to kako bih ja zelio. Inace imam sapphire 4870 1gb.
I mislio sam da osim boljih performansi necu dobiti nista drugo prelaskom na 5870.
znas li dali ce i modeli 6xxx to imati, jer bi onda mozda pricekao da dojdu modeli serije 6xxx, pa onda uzeo novo, s obzirom da serija 5xxx podosta drzi cijenu.
unaprijed hvala na odgovoru Visage!!!!!

i7 4770K cooled by Noctua NH-D14
Asus Sabertooth Z87
Corsair Vengeance Pro 2x8Gb 1866Mhz
EVGA GTX 1080 - 8gb -FTW GAMING
Logitech G500 & G510 Keyboard
OCZ Vertex4 256gb/Samsung SSD 850 Evo 500G /640Gb WD Black/2TB WD Black/3x2TB WD in sharkoon docking station
LG GH22
Corsair HX620W
Corsair Carbide 678c
Arctic Bionix F140mm x3
Phillips Brilliance 240PW - 24'''
Zmalamuth je offline   Reply With Quote