Pozdravljam McG-ove postove sa zadnje 2 strane. Nije uvlačenje, nego imam osjecaj kao da citam svoje misli na mnogo čitljiviji način...
Dali on uvijek kritizira ili ja necitam njegove postove sad nije bitno, al mislim da puno ljudi na jako banalan način odlazi u trgovine i kupuje HW, na osnove reklama-rekla kazala-ljepša naljepnica-piše na forumu-rako je user PCE-a CrniKloker X, a što je najgore nedaju da im se kaže jer određena tvrdoglavost i stil zivota ih ugnjetava.
Evo jedan primjer samo da ne OTam, odmah isprika, al mislim da je dobra paralela.
Kolega iz firme sa drugim kolegom priča o tome kak ide kupit komp za 4500kn. Ja uletim za spikom da u koju trgovinu ide. On veli Links, ja reko ok, barem nece bit zezancije sa garama pa ajde nekako. Mozda ima novaca, ili zna za Links kao trgovinu bla bla.
Pitam što uzima, naravno odgovor je Intela i Envidiju. Ja mu se ljudski ponudim da ajmo reć mogu pomoć jer eto znam ugrubo kako se cijene kreću i omjeri ulozenodobiveno. Naravno on i ovaj drugi lagani smijeh...ovo ono, sta ti znaš al sve kroz šalu.
Dan kasnije mi prilazi i pita da jel znam kaj o GTS450. Ja reko znam da, on pita jel ok kupnja za 1400(ili 1500 nisam ziher) kuna. Jel moram dalje pričat
...maltene ju je zakapario, dok mu nisam pokazao prstom trgovinu tu kod mene na Trešnjevci u kojoj je dotična bila za samo 600 kn jeftinija.
Tko zna što bi bilo da sma pitao što je od HWa uzeo, i koliko ga je koštalo.