Citiraj:
Autor dh41400
Upravo u ovakvim i slicnim scenarijima (npr. boot-up, baratanje OS-om i slični random scenariji) dolazi do izrazaja Blekijeva brzina. U ovom testu bi jedan prosječan Zelenko bacio barem 20% slabiji rezultat (nemam nažalost jednog pri ruci da bacim SS rezultata).
|
Eh,vidis,pomislio sam na ovo,ali nemam bas vremena za kvalitetan test i usporedbu blacka i greena u random koristenju OS-a,a to bi bilo odlicno. Trebalo bi imati isti OS na oba i probat i jedan i drugi koristiti IDENTICNO i onda vidjeti koja je tocno razlika u brzinama,grijanju. Mozda netko uhvati malo vremena pa proba
Citiraj:
Za 3TB model vidim na WD-ovom sajtu da oni već nude odgovor na tvoje pitanje (2.19+TB HDD's) u ovom obliku.
|
Ne pise li ona ovom linku da recimo 32bit win 7 ne podrzava disk veci od 2.19TB ako je OS na njemu tj. ako je boot disk ili ja ne kuzim tablicu?

Citiraj:
EDIT:
BTW u zadnje vrijeme vidim dosta ljudi (na temama o diskovima) zabrinutih oko nekih čudnih HD Tune dijagnostika ... preporučio bih ovakav programčić 
]
|
Meni na blacku izbacuje da je s diskom sve ok u Sentinelu i u WD DIAG-u a u svim ostalim programima mi baca problem sa CRC-om. E sad, budi pametan.