View Single Post
Staro 26.10.2010., 17:14   #442
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor D1viry Pregled postova
Eyefinity nije nova stvar, samo je novo ime. Matrox takve stvari izvodi odavno i ima hrpe gamera i poslovnjaka koji koriste njihova rješenja.
Kak ide ona stara: ne pljuj po onome što nisi probao. Eyefinity nije marketinški trik, nego divljački napredak amd-a.
Evo ga na i sad se budu javili svi koji Eyefinity imaju za ono čemu i služi. Bolje da sam bil tiho, jer je uvijek ista priča. Znam da višemonitorski sustavi i kartice za njih postoje otprije, još smo svi skupa o tome raspravljali kad je AMD predstavil HD 5000 seriju i Eyefinity. Ja ne pljujem po toj tehnologiji, samo govorim da je to jedan od najjačih AMD-ovih aduta i da nažalost masa nadobudnih samoprozvanih gamera (ovisnih o društvenim mrežama i piratskim/ilegalnim serverima za masovno klanje i preseravanje) to gleda kao must-have prilikom kupnje, mada dobro znaju da nikad (pa ni onda) ne budu spojili više od jednog monitora na bijesne kartice, čiju "čast" brane diljem neta i foruma.

Zato sam i spomenul da su najglasniji oni koji su Eyefinity ili bilo koju od danas aktualnih i tolko hvaljenih tehnologija vidjeli na brošuri, isto kak su na forumu uvijek najglasniji oni koji rade najviše sranja, a prvi su kad se treba izboriti za neka prava. Kad se ukine Tržnica, prvo se bude javilo 1000 muljatora, kad se ukine podforum Konfiguracije, prvo se bude javilo 1000 onih koji slažu po principu čim skuplje tim bolje, kad se poveća cijena parkinga, prvo bude se javilo 1000 onih koji nemaju auto i vozačku, ali imaju vremena srati. Kad se spomenu prednosti i mane današnjih grafičkih kartica, prvo bude se javilo 1000 onih koji još uvijek žive i sve oko sebe doživljavaju kao da smo u 2000., tj. na prijelazu stoljeća. To je ono kaj ja pričam i u to se možete uvjeriti sami kad god vas volja. Bilo tu na forumu, bilo u privatnom životu.

Uostalom, otvorite temu; Koju karticu kupiti: HD 6850 ili GTX 460, čisto da vidite u koje krajnosti bude većina išla, samo da lobira za sebi dragog proizvođača.

Zadnje izmijenjeno od: McG. 26.10.2010. u 17:24.
McG je offline   Reply With Quote