Citiraj:
Autor Mad_Duke
Pa to velim, svi su punoljetni i znaju čitati. Oni koji nisu i tatice i mamice im kupuju računala takodjer (ako ih zanima) znaju čitati i mogu sami odlučiti.
Meni iz mog scopea je jedan eyefinity sa 3 monitora na jednoj grafi (i to sa HDMI/DVI kak je Jelc rekel) puno korisnija i bolja stvar od jedne fizike sa par feature u svakoj prijestupnoj igri od koje je meni osobno dobra valjda 1/10. hehe
|
Sve to stoji, ali vidiš i sam kak ljudi funkcioniraju. Većina ih, bilo da su maloljetni ili punoljetni, bilo da ih se (su)financira ili da se samostalno financiraju, ne zna kaj hoće i sve im se treba dati na pladnju i još k tome nacrtati. Dan-danas se po forumima vuku prepirke oko drivera za grafičke kartice i uvijek se povlače dobre stare
kod mene,
moj frend i kojekakve ostale gluposti kakve su bile aktualne prije deset godina.
Takve boli briga kakvo je pravo stanje stvari s driverima ili bilo čim drugim vezanim za grafičke kartice. Oni su sebi davno utuvili (AMD je za igranje i grije se, a Intel za obradu videa i Pentium je najbolji procesor ikad

) da to ne valja i toga se dan-danas drže ko pijan plota, bez obzira kaj su obje firme na svim područjima napredovale. Njih nije briga kaj cijela HD 5000 i HD 6000 serija ima (za razliku od GeForce modela, jer je nVidia nabrzinu sklepala pokradenu ideju) na hardverskoj razini mugućnost spajanja šest
displaya, pa se to onda ovisno o tržišnom segmentu kartice, razvrstalo na modele koji nativno nude podršku za tri ili šest monitora.
Zato i (neovisno o temi) čitamo sranja iz dana u dan, kad nadobudni biseri gutaju sve kaj pročitaju na netu i onda na temelju toga i vlasitih afiniteta daju drugima preporuke, pa se ljudi nerijetko zayebu i kupe ono kaj im ne treba.