Citiraj:
Autor McG
Oni koji znaju kaj i za kaj im treba grafička su tak i tak dovoljno informirani da znaju sami odabrati točno kaj im treba, tj. točno kaj traže.
Svi ostali se budu poklali na forumima, dok preporučuju ovu ili onu komponentu, prepričavajući reklamne kampanje i slogane s brošura.
|
Pa to velim, svi su punoljetni i znaju čitati. Oni koji nisu i tatice i mamice im kupuju računala takodjer (ako ih zanima) znaju čitati i mogu sami odlučiti.
Meni iz mog scopea je jedan eyefinity sa 3 monitora na jednoj grafi (i to sa HDMI/DVI kak je Jelc rekel) puno korisnija i bolja stvar od jedne fizike sa par feature u svakoj prijestupnoj igri od koje je meni osobno dobra valjda 1/10. hehe
Citiraj:
Autor Jelc
Pa, tri monitora na stolu nije mala cifra 
To je više onak, điđa-ja ne poznam nikog tko ima takav setup za igranje..
Puno bolji posao sa gledišta usera vulgaris je bilo inzistiranje na HDMI i DP konektorima+HD audio.
|
Yep
Ali isto tako danas je to cifra koja je puno dostupnija svima. 2 22" monitora već idu za 2500 kuna (TNci ofkors), a masa ljudi ima neki 19" 4:3 ili slični LCD otprije par godina kaj im i dalje radi, a ovime dobiju sa istim u pivotu odličnu stvar za pregled dokumenata etc.