View Single Post
Staro 26.10.2010., 13:42   #25
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
http://danas.net.hr/novac/page/2010/...06.html?pos=n1

Ja neznam kakva smo mi to država da se ovo dopušta, pazi oni štrajkaju jer će doći netko s jeftinijim prevozom u grad. Jel oni slušaju sami sebe, a i sami su si krivi, da su cijene donekle uredu, vjerujem da ovima nebi ni bilo u interesu doći u Zagreb il u bilo koji drugi grad, ovako im naravno je jer gnjevni ljudi jedva čekaju da dođe netko tko će ih vozit po normalnim cijenama.
Sjećam se kad sam bio klinjo i išli smo u Zg u neke svatove i sad čekamo mi kod crkve i razgledamo okolo kad vidim tablu taksija na kojoj je pisalo da čim taksi krene, 30kn manje u džepu... Fascinantno

Uglavnom, mogu se žalit koliko hoće, Cameo il netko jeftiniji će sigurno doći jer je pritisak javnosti prevelik a oni sad mjesto da se prilagode i snize cijene il da voze zadnje skupe rute, oni štrajkaju i nakupljaju potencijalne nezadovoljne kupce. Ja znam da se nebi vozio s njima i da snize cijene kad znam da su me prije 10 il xx dana ostavili negdje jer su štrajkali zbog najjadnijeg razloga koji postoji.

Znam da sigurno ima na forumu netko čiji ćaća zarađuje kruh taksiranjem i da će sigurno imati nešto za reći u njihovu obranu, al ovaj štrajk je besmislica. To bi bilo isto ko da konzum ide štrajkat jer su cijene u billi manje...