Citiraj:
Autor Mad_Duke
Meni je čisto stvar drivera, podrške etc. Probao live verziju i divota je. Fast, responsive. Baš ono što bi se očekivalo od jednog HTPC front enda.
Na žalost, problemi sa kompatibilnosti kaj se tiče linuxa su ovdje najviše izraženi.
|
Da fora je ta Live verzija, pravo sam se iznenadio kad sam se prvi puta susreo sa XBMC live suceljem umjesto Winsa, bilo mi je skroz neobicno

Ocekivao sam kockastu i sporu grafiku. Kad ono sve utegnuto, brzo i tecno.
Brijem da su isli na linux live verziju jer im je bila najlaksa implementacija posto linux live distre postoje duze vrijeme.
Kako to sve strpati u nekakav Win live koncept ili cak DX stand alone ... veliki upitnik, mozda cak i nemoguce. Tesko da bi od MS-a dobili dozvolu.
Opet kad gledas do jucer kad smo se svi bunili i trazili dxva implementaciju, a coderi i moderatori nam odgovarali kako je zasada to nemoguce jer tu je i xbox konzola koja to nepodrzava i sl. bla bla.
Gle danas, napravili su pametan zaokret, odhebali su razvoj xbmc-a za xbox konzolu i usredotociki se iskljucivo na PC izvedbe.
I u ovih godinu dana IMO napravili su vise nego ikada.
Ipak je to samo multimedijalni program. A meni dobro i ovako, imati njega uz OS.
Citiraj:
Autor Mad_Duke
A o ekipi koja kao ja ima full ATX HTPC kučišta kao moj dh-101 zanima i gaming dio HTPC iskustva. Onda directx ulazi u priču.
|
Tu spadam i sam (sig ispod!) Zato sam i napisao da bi se tesko pronasao u XBMC Live izvedbi. Ne sa ovakvom izvedbom HTPC-a.
Samo da mi je jos provaliti nekakav nacin da mogu imati vise programa u fokusu uz XBMC ... nitko sretniji od mene.