View Single Post
Staro 26.10.2010., 11:33   #583
Elpresidente1
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2009
PM, nekom si drugom htio poslat

Citiraj:
Autor Pantera-N
Pozdrav

Imam jedno pitanje za dotični HP koji imaš. Naime , tražim jedan malo kvalitetniji monitor jer znam provesti preko 8 sati dnevno za kompom , stoga več su oči i glava počeli lagano patiti na monitoru koji imam.
Monitor trebam za više manje sve , znači rad u win , igre, filmovi...apsolutno sve.
Zanima me jel se vidi ikakav ghosting u igrama i jel postoje profili u izborniku ili softwareu koji se dobe uz monitor tipa: Gaming , internet, user... koji automatski slažu brightness i contrast? I generalno, jel se stvarno vidi toliko velika razlika IPS vs. TN tj. naspram Samsunga koji imaš?

Sorry, malo više pitanja

Zahvaljujem na odgovoru
Bok kolega, nekom si drugom htio valjda poslat PM jer ja nemam nekakvog samsunga, u odnosu na tn panele koje sam vidio najveća ti je razlika u kutevima gledanja i to dosta, današnji tn-ovi sa ovim overdveima imaju napucane boje tako da to izgleda ok (oni koji nemaju izgledaju isprano). Na zr24 sam prešo sa crt-a i nisam primjetio neku razliku u kvaliteti slike (crt jasno ima neograničene kuteve gledanja, jedino što se kod ips-a primjeti je onaj ips glow na crnoj podlozi i većim kutevima, boje su jasno ok (i na zr je bijeli za razliku od ružičastog na starijim ips-panelima s-ips i stariji). Softver neki za monitor nisam koristio a u osd nema nekih posebnih profila. Gosthing nisam primjetio, a ni tearing, od igara BFBC2 i cod4 sam jedino igro, malo igram.

Edit: valjda mistr x prezidentu, hehe vidim da imamo isti mon, fino, pa nek ti odgovori

Zadnje izmijenjeno od: Elpresidente1. 26.10.2010. u 11:40.
Elpresidente1 je offline   Reply With Quote