Potpis na mcg-a.
Mene to iskreno vec sve pomalo iritira, physx, cuda, eyefinity i neznam ni ja sta sve jos nece izmisliti.
Kao prvo, smatram to krajnje nepostenim prema nama, malim kupcima, jer jedna igra radi na jeftinijoj kartici od jednog proizvodjaca bolje nego na skupljoj od drugog, dok je u nekoj drugoj igri situacija sasvim obrnuta. Najgluplje mi je to sto bi sad morao gledati koje igre igras da bi mogao odluciti koju karticu od kojeg proizvodjaca uzeti da bi ucinio kupnju isplativom. Srecom, pa su sve te tehnologije jos uvijek u fazi djidje- midje, i nisu toliko presudne za samo igranje igre, pod uvjetom da igra zadovoljava krajnjeg korisnika, ali ono sto je zalosno je to da ne nalazim bas u zadnjih par godina neke naslove koji su me bas prikovali za komp, kao sto je to svojevremeno radio doom, heretic, hexen, sc i slicni, a ono sto me uzasava je pomisao da bi moglo doci do situacije koja se vec jednom odigravala sa SM 2.0 i SM 3.0 koju ati nije na vrijeme implementirao u svoje x600 i ostale modele kartica, pa odredjene naslove nije bilo moguce nikako igrati, ali ovaj puta sa cudom, physx-om, ili necim trecim.
Isprike na OT-u.