Citiraj:
Autor Ordem
jedino kad bi ti se ovo trebalo dogadjati jest kad koristis mob kao disk drive
onda android unmounta SD karticu pa kao da nije ni u mobu..
nakon sto odspojis kabel, trebas pricekat par sekundi da ti se opet mounta SD kartica (ili to ucini manualno u opcijama ako ti se ne da cekati ili ako bude problema) i zajedno sa njom svi programi sa te kartice
ovo se ne bi trebalo dogadjati prilikom synca i obicnog punjenja
|
kaj stvarno? vidis ovo nisam znao

(ironija)
Citiraj:
Autor Ordem
sefe, a da umjesto sto krivis mobitel i sustav koji su dobili vrhunske ocijene, svalis krivnju na tvoju srot SD karticu koja je vjerojatno postala corrupted?
probaj staviti neku drugu SD karticu pa vidi jel ti se javlja problem ili formatirati postojecu
a jesi instalirao custom ROM da ti javlja market errore? jel imas froyo na njemu?
i sam imam HTC Desire i radio sam softverski s njim sta god sam pozelio, nikakvih problema
stvarno svaka cast HTCu sto su napravili mobitel koji je gotovo nemoguce brickat (i kad mislis da je brickan, lako se vrati u zivot preko ADBa) i koji je sad u potpunosti moguce otkljucati (tj maknuti sve safety triggere)
i ako ga mislis bacat kroz prozor, bar ga umjesto toga daj nekomu kome treba smartphone i tko ima zivaca istrazivati sto i kako
|
updejtan je na froyu, naravno manualno, automatski putem htc updatea ga nije nasao, ROM nije stavljan, nije mi se jos i stim dalo zajebavat, imao sam instalirane sve aplikacije koje mi i trebaju i netrebaju, i sa marketa i van njega, bio sam super zadovoljan jedno mjesec do dva, i onda format kartice zbog nekakvog errora (tzv. unknown error -18), naravno da sam satima istrazivao sto i kako, međutim, format, naravno sve backupao, ali opet problem, pol tog ne vraća... tako i drugi put... pa i treci samo iz drugog vec navedenog razloga, sumnjam da je do moje kako veliš šrot sd kartice, na n95 je najnormalnije radila oko godinu dana (ustvari, u zivotu nisam imao problem sa niti jednom) formatirana je prije njenog novog doma, desirea... kupit cu neku drugu tek toliko, i bez sumnje da nece opet bit problema, naravno, kad se vrati sa garancije jer je par puta dozivio slobodan pad sa oko metra, tek sam tu dozivio fajnl iznenadjenje, ne radi touchscreen, ne zeli punit
Citiraj:
Autor Ordem
znas kako kazu:
nije zvaka za seljaka 
|
preko 15g sam uz kompjutere i nije bilo problema koji nije rijesen, zvake i seljake zadrzi za sebe