Citiraj:
Autor Jelc
|
Nije me nimalo ovo začudilo, još uvijek je previše dječijih bolesti u toj tehnologiji. Uf, sad sam se izrazio kao da je ova tehnologija već stoljećima tu.
Jako loš/nadobudni start sve u svemu, no ne treba im uzet to baš potpuno za zlo. Ako je uspiju kroz neko vrijeme dotjerati, ne gine im unosan posao. Najveći problem bi bio u tome što proizvođači MBO-a sigurno neće ovo htjeti gurati, bar ne još neko vrijeme, u
mainstream (kamo bi Lucid Hydra idealno sjela), radi neke kakti ekskluzive. Stvarno ne vidim ni neki drugi općeniti razlog koji bi jarac ovo trebalo raditi u
high-end pločama, barem ne u ovom trenutku. No opet, možda ju čak i ovaj loš "nastup" potjera prije s
high-end ploča naniže. Čudi me zapravo što su proizvođači MBO-a išli na ovakav rizik da im se upravo zbog Lucid Hydre i poblati proizvod, jer sigurno su znali da su performanse ovakve kakve i jesu. Čini se da je ipak marketing i pojam "nečeg što drugi nemaju"/"prvi u _tom i tom_" bio jači.
Na MSI Big Bang Fusionu je još bilo kako tako ok u kombinaciji s HD 4850 i GTS 250, ali na Crosshair IV Extreme je potpuno podabacilo (kombinacije HD 5870, HD4580 i HD4870).
http://www.anandtech.com/show/2910 - Još jedan
quick pregled Lucid Hydre