Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 26.10.2010., 00:35   #339
S3arch1ng
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Postojalo je nekoliko barbarian CS Runner guidova koji su ok funkcionirali. Bilo je zabavno CS prelaziti i sa barbarian throwerom jer IM (Iron Maiden) ne funkcionira na range attacku. Sve je to inače postalo nepotrebno jer su u 1.13 patchu maknuli IM (Removed Oblivion Knight's Iron Maiden curse).

Igrao sam ladder dugo vremena i prošao HC Hell sa svim likovima (osim sa Necromancerom kojeg, ni sam neznam zašto, nikad nisam igrao) i baš mi je svaki imao svoje čari/prednosti/mane. Bio mi je gušt igrati sa svima (hammerom, javom, trapsinkom, light sosom, ww barbom, wind druidom, bowazonkom i ostalim težim buildovima ala singer barbom etc.), pogotovo sa ekipom kad se složila. Bezbrojni Baal runovi, Uber tristrami i prelasci po svim mapama uz zajebanciju ekipe.

Iskreno, bio bih zadovoljan i sa 20 buildova u d3 ali da budu igrivi kao što su bili i u d2. I nadam se samo da će biti dobar community kao što je bio kod d2 i da neće za 2 mjeseca biti sve puno dupe itemsa, fg (forum goldsa), hackova i sličnih stvari koje su uništile d2 ladder. Nek potraje, ali neka ga poslože pa da možemo svi na obostrano zadovoljstvo uživati.
S3arch1ng je offline   Reply With Quote