View Single Post
Staro 26.10.2010., 00:17   #427
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
AMD nudi isto puno toga što nvidia ne nudi (osim fizike).
Kao npr.? Pitam jer me zanima, ne iz sprdancije.

Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
Dosta igara?
Vecinom se PhysX koristi za neke eye-candy gluposti, ne koriste ga ni za sta sto bi znacajno pridonijelo igrivosti.

Bad Company 2 nema PhysX ali mozes unistiti zgrade, isto kao i recimo Crysis. Kad se pocne upotrebljavati za nesto konkretno onda mozda i bude nesto od toga.
Nebitno da li je za eye-candy ili nešto više (premda ne vidim ništa loše i u tome da je za eye-candy, ipak zato svi i kupujemo nove grafičke, da bi mogli vidjeti nove i više detalje?), situacija je postavljena da ako za isti novac imam X koji nudi to, i Y koji ne nudi, zašto da izaberem Y ?
Mad_Duke spominje i neke prednosti ATI-ja, ali u zadnje sam vrijeme prilično razočaran driverima (još uvijek koristim 10.5 jer iz nekog razloga bilo koji drugi driveri u BFBC2 proizvode black screen flickering), a u mnogim igrama sam morao isključiti physx jer se a) ili ne može uključiti jer nije nvidia ili b) ako se uključi onda uspori igru do neigrivosti - konkretno Mafia 2 i c) neke igre imaju force-an physx pa ih uopće ne mogu igrati.

Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 26.10.2010. u 00:23.
Neo-ST je offline   Reply With Quote