Citiraj:
Autor Grdobina
e sad jedino me živcira što to moram radit svaki put kad upalim komp. Postoji li način da se taj program (AL NE I DRIVER!!) disabla, isljuči il već neš. probo sam ga deinstalirat al onda se deinstalira i driver
|
Uninstall taj program, nema veze ako ti odu i driveri.
Restartas komp i onda ce ti vjerojatno opet javiti da ti trebaju driveri.
Skines sa neta "usb_adapter_108_V2025_eng.exe" i on se sam otpakira u "C:\Siemens_WLAN108\"
Odes u Device Manager "Control Panel -> System and Security -> Device Manager", nadjes di ima usklicnik (pod Network Adapters), dvoklik na to, klik na tab Drivers zatim na Update Drivers, kad te pita di se nalaze driveri samo ga uputi ovdje: "C:\Siemens_WLAN108\usb_adapter_108\V2025\Driver\Driver For Vista" i instalirati ces samo drivere.
To bi bio, ajmo reci, tezi nacin. Ali bi ti kasnije bilo lakse.
Drugi je da jednostavno taj utility za spajanje ugasis u servisima.
U search upisi msconfig, otvoriti ce ti se novi prozor u tabu "Startup" nadjes taj utility, uklonis kvacicu, kliknes "OK" i nece se vise dizati kad upalis komp.
Mozes jos u istom prozoru kliknuti na "Services" te stavis kvacicu na "Hide all Microsoft Services" i tu isto uklonis ako ima nesto od tog Siemensa.
Citiraj:
Autor dani77
Starter v5.6.2.9
Starter is yet another startup manager for Microsoft Windows
Nema instalacije, portabilan, XP,Vista, 7
Nakon pokretanja pronadjes u Startups proces koji ne zelis da se podize automatski sa windows-ima, iskljucis kvacicu i to je to.
|
Cemu koristiti dodatni program kada se sve moze uraditi iz Windowsa, bez potrebe za drugim programima?