Citiraj:
Autor HCS
Pa ponude vam stizu nakon sto dodete do odredenog levela, ili sto god je ono kaj se puni nakon svake utrke, npr. za Mclaren treba bit 24 ili tak nes, kad dodete do 24. stigne ponuda od Mclarena, naravno, u 2. polovici sezone...
|
Krivo.
Ekipe prvo zainteresira tvoja vožnja pa se pojavi onaj krugić koji se puni/prazni ovisno o daljnjoj vožnji te izjavama. To nema veze s levelom jer se meni taj krugić pojavio za Force Indiu dok sam bio level 9, a traže 14.
A ponuda... Ponuda se vjerovatno pojavi, kad se taj krugić napuni do kraja, kao šta se meni dogodilo u slučaju Lotusa...
E sad, malo mi je glupo ispalo šta je taj sistem očito podešan da igraš na easy i odma prvu sezonu budeš prvak, pa ja kao 6. vozač sa preko 100 bodova nisan dobio ponudu zta ništa bolje od HRTa i Virgina koji su i lošiji od Lotusa kojeg sam vozio.... Jer realno, da je vozač Lotusa bio šesti, sve najjalče momčadi bi se otimale za njega, a pogotovo ove slabije tipa Force India, Williams i sl. na koje sam ja i ciljao...
Al nema veze. startao karijeru ponovo, uzeo Force Indiu i pretvrama se da mi je to druga sezona
Inače razlika Force Indie i Lotusa je ogromna... s Lotusom sam imao 1 Pole position te 2 pobjede i to na stazama koje znam udušu, dok sam sa Force Indiom bez problema konkurentan i na stazama koje ne znan baš dobro, jednostavno je bolid puno brži i stabilniji, baš se osjeti masu više gripa. Usporedbe radi Bahrein sam vozio sa Lotusom oko 2:01 i jednostavno nisam mogao bolje (RB voze oko 1:59, eventulano 1:58,8 na 3 razini težine), a sa Force Indiom sam odvezao 1:57:9 bez većih problema, pole i pobjeda bez većih problema...