Tema
:
Fallout: New Vegas
View Single Post
25.10.2010., 13:15
#
118
Vendetta
Premium
Moj komp
Datum registracije: Jan 2008
I jos jedno pitanje za one koji su zavrsili misiju sa raketama,jel vazna ona konzola na samom kraju za koju je potrebno imat science 55,a ja sam imao 40?
Reloading bench sluzi za izradu municije, od praznih cahura itd....
Moj savjet ako imas onog snajperista i robotića uz sebe je da odes do one lokacije kraj prvog grada, onog spomenika sa krizom, i pobijes lagano sve skorpione okolo (svaki 65exp), dignes lvl "mukte", unaprijedis science (posluzit ce ti i kasnije) i onaj perk da kad procitas casopis da ti da duplo bonusa. Vratis se i dignes malo extra karmu i exp. s tom konzolom. Al ako ti se ne da, konzola nije bitna.
-->
Citiraj:
Autor
Constantine
Cemu sluzi onaj reloading bench,nikako da skuzim?
I jos jedno pitanje za one koji su zavrsili misiju sa raketama,jel vazna ona konzola na samom kraju za koju je potrebno imat science 55,a ja sam imao 40?
Reloading bench sluzi za izradu municije, od praznih cahura itd....
Moj savjet ako imas onog snajperista i robotića uz sebe je da odes do one lokacije kraj prvog grada, onog spomenika sa krizom, i pobijes lagano sve skorpione okolo (svaki 65exp), dignes lvl "mukte", unaprijedis science (posluzit ce ti i kasnije) i onaj perk da kad procitas casopis da ti da duplo bonusa. Vratis se i dignes malo extra karmu i exp. s tom konzolom. Al ako ti se ne da, konzola nije bitna.
Vendetta
Vidi profil
Pronađi još poruka od Vendetta
Moj komp
CPU:
Intel Core i9 9900K + Corsair H150i PRO
MBO:
Asus ROG Maximus XI CODE
RAM:
Corsair Vengeance RGB PRO 4x8GB
HDD:
10TB Seagate IronWolf //// SSD: Samsung 970 PRO M.2 1TB
VGA:
ASUS RTX 2080Ti ROG STRIX
Napajanje:
Corsair AX1200i
Monitor:
Asus ROG PG348Q
Windows 10 PRO x64
Ostalo:
Corsair Obsidian 500D RGB SE // Logitech G513 carbon, G560, G903 + powerplay, G933