ako je moguće karticu spoji na zaseban molex.....
ventilatori prilično zagađuju struju... isto ko ihard diskovi i cd/dvd čitači....
elektromotori u njima vraćaju dosta struje nazad.....
a za zvučnu je dosta bitna dobra struja (iako se to kod xonara malo osjeti jer ima dobro filtriranje napona).....
razmještaj ti je načelno dobar..... samo se malo poigraj sa udaljavanjem od zida i kutom zvučnika.....
Citiraj:
Autor Josip79
Stigao mi je foto aparat pa vam kao što sam i obećao šaljem sliku pojačala i zvučnika: http://img707.imageshack.us/content_...pg&via=mupload Uzeo sam i zvučnu karticu asus xonar essence stx. Povezao sam ju chinch kabelom s pojačalom. Ako imate kakav komentar, prijedlog, primjedbu ili pohvalu slobodno napišite.
Kako ja uvijek imam nešto za pitati tako imam i sad i to u svezi spajanja zvučne kartice na napajanje 4pin molexom. Zanima me jeli bitno karticu povezati zasebnim kabelom koji napaja samo nju, ili mogu iskoristiti već postojeći slobodni molex konektor kabela s kojim se napaja 5 ventilatora preko potenciometra scythe kazemaster pro ? Ako nema razlike, to jest ako to ne utječe na rad zvučne kartice onda bih iskoristio postojeći navedeni kabel tako da izbjegnem nagomilavanje kabela u kućištu. Ako to utječe na rad zvučne ili ima neki drugi razlog, onda bih stavio u kućište drugi kabel (imam modularno napajanje) s kojim bih napajao samo zvučnu karticu. Nadam se da ste me razumjeli.
|