View Single Post
Staro 25.10.2010., 08:54   #1348
gesaugen
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
jedan savjet u vezi Bneta: čuvajte sve račune i ako raskidate ugovor s njima, dobro pazite da dobijete sve njihove potvrde o vraćanju opreme, otkazivanju ugovora i sl. jer su meni već dvaput pokušali naplatiti nepostojeća dugovanja i vraćeni modem (za koji sam imao potvrdu) s time da su drugi put tražili nakon 2 god od raskida ugovora i drito pokrenuli postupak ovrhe... nakon zivkanja njih i ponovnog obrazlaganja da imam sve dokumente da sam čist su obustavili ovrhu. no napominjem, to je već 2. put da to rade a pravnici koje znam vele da oni mogu podnositi zahtjev za ovrhom koliko god žele puta i sudeći prema njihovoj dosadašnjoj nesposobnosti, nebi se čudio da me opet krenu gnjavit za nepostojeće dugove...

i da, užasno se prave grbavi kad ih se izričito traži da nešto naprave. u mom slučaju je to bio zahtjev da mi pošalju njihovu potvrdu da zaključno s novim datumom tvrde kako nemam nikakvih dugovanja prema njima i kako sam ispunio sve obaveze prema njima naznačene ugovorom (što sve i jesam). Poslali su dopis u stilu "obustavljaju se potraživanja sukladno zadnjem riješenju (kojem zadnjem? to se piše broj riješenja!!!)". Dakle, nisu napisali ništa i komotno opet mogu tražiti pare...

i što je najgore, nisam jedini koji ima ovakvih problema s njima i poznajem još 3 osobe koje su na sličan način gnjavili. užaš od firme...
gesaugen je offline   Reply With Quote