24.10.2010., 19:18
|
|
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
Procitaj opet, jel sam napisao igdje da su iznosi u Ufcu mali? Sve ovisi o tome kakav imas ugovor, recimo Carwin ima u odnosu da druge dosta mizeran ugovor, navodno je sad tek nešto bolje sredio.
Citiraj:
Autor trouble
Ček,ti meni želiš reć da su u UFCu mali novci? Buraz,Fedor se tukao u Prideu za 10 puta manje iznose,u Strikeforceu su premije za meč 3X manje nego u UFCu.... a da on stvarno želi doć...dao bi Dana kolko treba.
EDIT,uostalom,Ordem je to jako dobro objasnio kolko vidim.
|
Procitaj opet, jel sam napisao igdje da su iznosi u Ufcu mali? Sve ovisi o tome kakav imas ugovor, recimo Carwin ima u odnosu da druge dosta mizeran ugovor, navodno je sad tek nešto bolje sredio.
Kod Ufca je problem u promociji, pravima i ostalim popratnim aktivnostima, ako nekog bas zanima mogu uci o tome u puno dublju raspravu jer znam i podosta iz prve ruke kako izgleda ta ekonomsko-pravna pozadina njihovih ugovora, naslušao sam se toga dosta lajv

. Iza Fedora ne stoje pohlepni ljudi, nego samo ljudi koje najbolje što znaju čuvaju interes svog šticenika i provode njegovu ''volju''. To nazivat pohlepom je meni apsurd. Covjek sebe cijeni, zna što hoće i neće pristati na manje od traženog, on sebe prodaje kao brand koji u MMA svijetu nešto znači.
White kao direktor i njegovi financijski pozadinaši takodjer ne djeluju u interesu sporta, njima je isto na pameti samo all mighty dollar i u skladu sa time idu i svi dogovori sa njima. 30 miliona za 6 borbi je astronomija, ali sitna slova tog ugovora i klauzule su ono što je zapravo bitno.
Kome se točno Fedor još treba dokazati? Nakon toliko godina borbi mislim da nikome, pa nije on instant prvak kao Brock Lesnar, ta ''Rocky balboa priča''.
Kako uopće smo došli do te polemike o Fedoru? To je ionako kokoš ili jaje priča ...
Ja bi radije rekao još da je Schaub pokazao puno protiv letargičnog Gonzage, baš me razočarao, mislio sam da dobiva, ali Shaub je pokazao brzinu i preciznost. Jurišat će i on na titulu kad tad