Citiraj:
Autor Hamm
@Gjurovski..boks? Misliš ono dosadno napikavanje direkata od braće Kličko sve dok sudci ne presude u njihovu korist?
|
Tko ti je kriv sto neznas za ostale kategorije

mislim da dovoljno govori to da bi samo za borbu Manny - Mayweather svaki borac zasebno dobio oko 45milja dolara dok Klicko dobije milju milju i pol po borbi ako i toliko

U ostalim mecevima ova dvojica tuku 20milji po borbi
Jebiga davno je nestalo srca u teskoj kategoriji, mislim Holyfield je tu jos ali nekako sumnjam da moze ista napravit

klicko tesko dise dok je pod pritiskom, ali nikoga nema sa tolikim mudima da se zaleti\napadne sa kombincijama ne jednom udarcem nego se svi drze distance i cekaju te ujedno piju i batine, mislim:
http://www.youtube.com/watch?v=NqEANlBbhsA
Jedino David Haye ali i on se uspapcio te nekako sumnjam da bi tak brzo na jednu od dvoje brace...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12