View Single Post
Staro 24.10.2010., 18:08   #498
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor Router Pregled postova
Fedor ne izbjegava nikoga, problemi su tu iskuljucivo oko postotaka novčeka koji se vrti, White i ostatak ekipe ne žele platiti koliko se traži niti odstupiti od svojih tipično mam.ugovora. A Fedor popustit nece, jer mu nije to nuzno. Covjek ima iza sebe strasan renome, kao i ljude koji rade za njega.
Cain ce vjerujem u miru cekati Juniora, prije toga Carwin i Nelson ce sigurno odraditi dobar meč
Fedor izbjegava UFC

dana white je nudio 30mil$ za 6 borbi Fedoru u UFCu (rekao sam joe rogan) - toliko dobivaju mozda samo 2-3 borca u cijelom UFCu od njih 250

Fedor je suvlasnik M-1 globala - kompanije koja je MMA promotor

ta kompanija je izmedju ostaloga zahtjevala od UFCa:

- kopromociju sa UFCom

- izgradnju arene u rusiji

naravno da dana white nije htio pristati ni na sta od toga i zato su pregovori propali

tijekom godina je bilo dosta prica o tome da Fedorov kamp izabire njegove protivnike (zadnja prica jest da izbjegava overeema - tj fedorov kamp je zahtjevao olimpijsku provjeru na steroide prije i poslije fajta i jednostavno nisu htjeli pristati na samu borbu do dan danas..)
sto me i ne bi zacudilo posto su morali ocuvati njegovu auru nepobjedivosti

Iza Fedora rade pohlepni debili koji su ljubitelji novca a ne sporta
vaznije im je da se bori u nekim marginalnim organizacijama i da pobjedjuje nego u najjacoj organizaciji svijeta i da se dokazuje

Fedor ce morati popustiti ako zeli ostati relevantan
ili to ili otic u mirovinu

covjek se ove godine borio samo jednom i to cijelih 1min09sec (za usporedbu, u istom periodu lesnar je imao 3 title defensa, a overeem 1 mma fight i 3 K-1 fajta)

fanovi mu polako okrecu ledja

volim fedora i velik sam njegov fan, ali ovo vec postaje apsurdno
nazalost vise amerikanaca zna tko je lesnar (koji proda preko 1mil pay per viewova a fedor je u afflictionu jedva preko 100k) i fedor ce morati prijeci u UFC ako misli ostati na istoj razini popularnosti.
Ordem je offline   Reply With Quote